Matomo/Piwik Certified Professional

02 oktober 2019 (1 dag)

Deze eendaagse training bereidt je voor op het examen Matomo (Piwik) Certified Professional. Wij zijn het enige opleidingsinstituut in Nederland die deze opleiding aanbiedt. Voorwaarden voor deelname zijn een goede kennis van webstatistieken en van het pakket Matomo (Piwik). Het examen en de certificering bieden wij aan in samenwerking met MIST Analytics.

Inschrijven

Resultaat

De training bereidt je voor op het online examen Matomo Certified Professional. Dit examen doe je op locatie aan het eind van de trainingsdag. De kosten van het examen en het certificaat zijn bij de training inbegrepen. Na het succesvol afronden van het examen ben je Matomo Certified Professional.

Inhoud training

Professioneel inzetten van bezoekersstatistieken

De training is gericht op iedereen die zich als Matomo-professional in de markt wil profileren. Met het certificaat toon je aan dat je begrijpt wat het betekent om data te analyseren, te interpreteren en te presenteren en wat de rol van deze data in een data-gedreven organisatie is. Je weet hoe je business requirements vertaalt in Key Performance Indicators (KPI's), hoe je de rapporten moet interpreteren en hoe je de resultaten communiceert.

Het examen

Het examen doe je online tijdens de training. Je krijgt 55 multiple-choice-vragen over een aantal onderwerpen. Daarvan moet je minimaal 80% goed hebben. De maximale tijdsduur is 60 minuten. De normale kosten van het examen zijn $ 50, maar deze kosten zijn bij de training inbegrepen.

Voorbereiding

Zie How to prepare.

Praktisch

Cursusduur

1 dag, 10.00 - 16.30

Datum/data

  • 02 oktober 2019

Locatie

Kosten

€ 495 ex btw

Docenten

In-company

Deze training geven wij ook in-company.

Naar boven