Agile Content

8 juni 2017 (1 dag)

In deze training leer je verschillende methoden te gebruiken om samen met anderen goede content te maken. Zoals pair-writing, core model, contentexploratie en content-microtest. Docent is Wiep Hamstra.

Inschrijven

Resultaat training

Het draait tegenwoordig om het faciliteren van processen en het samenwerken met andere experts. Zo maak je content die bijdraagt aan je online doelstellingen. Deze training sluit aan op deze moderne invulling van de rol van webprofessional. Het geeft je handige tools om echt met anderen samen te werken aan goede content. Alvast meer weten? Lees de blog van Jonathan Kahn over pair writing, een van de methoden die we bespreken.

Inhoud training

Onderwerpen in de training

  • Wat is goede content?
  • Pair writing en de voordelen van pair writing
  • Andere tools voor content collaboration, zoals core model, contentexploratie, content-microtest, stappenplan contentstrategie
  • Valkuilen in de gesprekken tussen inhoudsdeskundigen en webredacteuren
  • Kracht van samenwerken optimaal benutten

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor ervaren webredacteuren, contentmanagers en andere webprofessionals die op zoek zijn naar nieuwe methoden om samen te werken. De training gaat uit van voorkennis voor online dienstverlening en schrijven voor het web. Tijdens de training gaan we zoveel mogelijk aan de slag met cases uit eigen praktijk.

Praktisch

Cursusduur

1 dag, 10.00 - 16.00 uur

Datum/data

  • 8 juni 2017

Locatie

Kosten

€ 495,- ex btw

Docenten

Literatuur

Eigen reader

In-company

Deze training geven wij ook in-company.

Naar boven