Online cursussen bij The Internet Academy

Je kunt nu ook online cursussen bij ons volgen. De 1e cursus die we aanbieden is de cursus Word en toegankelijke pdf. Ondanks de afstand zijn de cursussen bij ons persoonlijk. Je krijgt een vaste docent. Daarmee kun je tijdens de cursus contact hebben per telefoon, per mail en via de app.

Kwaliteit staat voorop

Ook kun je dezelfde inhoudelijke kwaliteit verwachten die je ook offline van ons krijgt. De lesstof is prettig leesbaar, begrijpelijk en met voldoende diepgang. Bij ons geen oppervlakkige cursussen.

Persoonlijke begeleiding

Je werkt dan wel online, maar je krijgt van ons persoonlijke begeleiding. Wij koppelen jou aan 1 docent die jou de hele cursus begeleidt. Deze begeleiding kan per mail, telefoon en app.

Maximale vrijheid: any time, any place, any device

Je kunt de cursus doen op elk moment, op elke werkplek en op elk apparaat. Natuurlijk werkt onze website goed op een mobiele telefoon. Maar ook op een iPad of een desktop. De site is supersnel zodat je ook met wifi op elke werkplek goed kunt werken.

Niet goed, geld terug

En ook dezelfde garantie die je van ons gewend bent. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Meerdere collega's op cursus?

Dat kan. Wij bieden groepskorting. Mail ons daarvoor even op support@theinternetacademy.nl. En als organisatie krijg je ook een organisatiecertificaat, die je kunt plaatsen in je toegankelijkheidsverklaring.

Opbouw cursus

Elke cursus heeft 2 delen:

  1. Een kennisdeel. Je krijgt teksten te lezen en video's om te bekijken. Na elke les krijg je een aantal vragen. Als je de vragen goed beantwoordt krijg je toegang tot de volgende les. totdat je alle lessen hebt gedaan.
  2. Een vaardighedendeel. Je krijgt een opdracht en die stuur je in naar je docent. Die beoordeelt het en geeft feedback. Heb je alle opdrachten voldoende, dan ben je klaar met de cursus en krijg je je certificaat.

Persoonlijk certificaat

Zoals je wellicht gewend bent bij ons krijg je na de cursus een online certificaat. Dit certifaat kun je gebruiken in je persoonlijke online cv of bijvoorbeeld op je LinkedIn-pagina.

Organisatiecertificaat

Ook voor organisaties hebben wij een certificaat, het organisatiecertificaat. Zo kun je als organisatie aantonen dat jouw medewerkers de cursus hebben gevolgd. Overheden kunnen dit bijvoorbeeld opnemen in hun toegankelijkheidsverklaring.

Naar boven