Ger Dreijer

Ger Dreijer is freelance tekstschrijver en projectmanager digitale media. Hij is in 1962 in Voorburg geboren en woont nu in Gorinchem, samen met zijn vrouw en 2 dochters. 

Ger Dreijer

Je wilt je boodschap met kracht in de markt zetten. Een verhaal vertellen dat raakt. Met een tekst die mensen in beweging brengt. Die schrijft Ger graag. Al meer dan 25 jaar.

Schrijven en het managen van projecten  deed hij de afgelopen 10 jaar vooral voor online media. Contentontwikkeling en contentmanagement zijn daardoor zijn passie en specialiteit geworden, inclusief projectmanagement bij de realisatie van digitale media en middelen. Voor The Internet Academy verzorgt hij de training Effectief schrijven voor het web en heeft hij bijgedragen aan ons Handboek Webcontent.

Hij studeerde Nederlands (Leiden), Communicatiewetenschappen (Universiteit van Amsterdam) en Public Relations (Utrecht).

Ger werkte de afgelopen jaren onder andere als (web)redacteur voor onder meer ABZ Nederland, Media Plaza, Nederland BreedbandLand, ICIS, Presscom en als e-business consultant voor IG&H Management Consultants. Ger Dreijer werkt onder de naam Dreijer Communicatie.

Terug naar overzicht
Naar boven